Posted on

5 Reka Bentuk Meja Pejabat Terbaik di Malaysia

REKABENTUK MEJA PEJABAT MALAYSIA 2019/2020

Ruang kerja yang berfungsi pasti memerlukan jadual pejabat yang sepadan. Tidak kira sama ada anda mencari meja pejabat korporat atau bekerja dari meja rumah, ketahanan dan kualiti adalah kunci. Meja pejabat adalah kategori mengikut tujuan, reka bentuk, saiz dan bahan.

1. Meja Pejabat Eksekutif

  • Meja pejabat eksekutif boleh ditambah dengan alas pemasangan atau alas mudah alih untuk memperkaya ruang penyimpanan. Bahagian atas meja yang luas dan menyerlahkan pengalaman bekerja yang selesa Terdapat berbagai ukuran dan bentuk untuk bagian atas meja eksekutif, datang dalam bentuk D, bentuk L, Bentuk kapal dan bentuk Persegi panjang. SIF menyediakan 13 warna warna, dari beech ringan, kelabu muda hingga walnut gelap dan kelabu gelap.

 

2. Meja Pengarah

  • Meja pejabat kontemporari dengan gaya nada gelap dengan meja krom Panel kaki kesopanan kaki dan krom untuk menggambarkan reka bentuk autoriti dan berkelas. Di bawah bahagian atas Meja Pengarah maskulin dalam bentuk DL, pengurusan kabel dan penyusun wayar dirancang dengan baik untuk bekerja tanpa gangguan. Alas mudah alih adalah pilihan pintar untuk penyimpanan fleksibiliti dan akses mudah ke fail, folder dan barang peribadi. Kabinet maskulin gelap di bahagian belakang memberikan kesan yang bagus dan nada minimalis untuk menampilkan hiasan untuk menghormati perintah.

3. Meja Bilik Mesyuarat

  • Pasukan pengurusan berbincang, sumbang saran dan membuat keputusan di bilik mesyuarat yang merupakan ruang pertemuan organisasi yang mewakili. Pelanggan prospek bertemu bersama, terpesona dengan slaid persembahan dan menikmati demonstrasi.
  • Atas sebab ini, bahan, ukuran, bentuk dan kemasan meja perjumpaan adalah serangkaian aspek penting yang perlu dipertimbangkan ketika memilih meja pertemuan yang berfungsi. Wayar dan kabel untuk menyambungkan peranti ke komunikasi kuasa dan kabel AV dapat disusun dengan rapi untuk menjamin bilik mesyuarat yang berkesan.

4. Meja Perbincangan

  • Meja perbincangan boleh didapati dalam pelbagai bentuk meja, asas meja, warna dan saiz. Bentuk kami berkisar bulat, persegi, bujur dan segi empat tepat. Jadual perbincangan biasanya diperkasakan di pejabat, kantin, ruang perbincangan dan tempat menunggu.
  • Dengan bahan yang berbeza seperti bahagian atas kaca tahan lama dan papan serpai lamina dengan variasi warna, jadual perbincangan dapat menyokong gaya kerja perniagaan dan sosial. Salah satu ciri utamanya yang mudah dijaga kebersihan dan tahan noda boleh masuk ke ruang kerja, ruang bermain dan juga ruang santai.

5. Meja Jamuan

  • Meja Perjamuan Pejabat juga dikenali sebagai Meja Lipat di mana penjimatan dan mudah alih ruang adalah 2 ciri utama. Meja lipat memudahkan pergerakan dan penyimpanan terutama dalam mengatur acara, persidangan, seminar, dan penggunaan sementara. Ini juga sesuai untuk syarikat permulaan dan perusahaan kecil yang mempunyai kekangan ruang dan pilihan anggaran.
  • Meja lipat jamuan banyak digunakan dalam industri perhotelan seperti restoran, hotel, resort, pantri pejabat, bilik persidangan dan dewan konvensional.

SIF berpengalaman dalam reka bentuk kerusi pejabat profesional,
pengeluaran perabot pejabat.

Kami memberi tumpuan kepada keperluan pelanggan & perabot berkualiti

 


South Island Furniture SIF membuat dan membekalkan meja pejabat berkualiti premium, kaunter penerimaan tetamu, meja perbincangan, meja perjumpaan, meja perjamuan dan meja lipat ke pejabat korporat, dewan persidangan, ruang mesyuarat & ruang rehat dan kawasan penerimaan.

[wpspw_recent_post_slider]